Click here to read this mailing online.

Your email updates, powered by FeedBlitz

 
Here are the latest updates for you


 

Tweakers.net Mixed RSS Feed

"Tweakers.net Mixed RSS Feed" - 33 new articles

 1. Software-update Digitenne Recorder veroorzaakt problemen
 2. Zweeds bedrijf werkt aan mmo-server voor duizend spelers
 3. ADV: Schrijf je nu in - Tweakers.net Developer Summit
 4. Sony koopt tracking-technologiebedrijf Hawk-Eye
 5. 'AMD wil Bulldozer-processorserie in juni uitbrengen'
 6. Adobe-tool converteert Flash-bestand in dhtml
 7. Development roundup januari - februari 2011
 8. Onderzoeker ontdekt gevaarlijke bug in Linux-usb-driver
 9. Deus Ex: Human Revolution verschijnt op 26 augustus
 10. ADV: Heeft uw onderneming al Cloud Power?
 11. Moonshot Games kondigt Fallen Frontier aan
 12. MozBackup 1.5 bèta 1
 13. Nvidia Linux Display Driver 260.19.44
 14. Joomla! 1.6.1
 15. mIRC 7.19
 16. Warner Bros. gaat films verhuren via Facebook
 17. ADV: Klaar voor dé HTML5-strijd van het jaar?
 18. WinRAR 4.00 final
 19. PassMark WirelessMon 4.0 build 1000
 20. AnyDVD 6.7.9.0
 21. YouTube koopt Amerikaans web-tv-station
 22. Microsoft zoekt ontwerpers voor next-gen Xbox
 23. AMD introduceert de HD 6990
 24. IOS-app van Bol.com laat gebruikers geen e-boeken kopen
 25. Telzone.nl offline gehaald na verdenking van iPad-oplichting
 26. Spotify heeft een miljoen betalende gebruikers
 27. BioWare biedt hi-res texture pack voor pc-versie Dragon Age II
 28. Philips voegt passieve 3d toe aan tv-line-up 2011
 29. Virtual CloneDrive 5.4.5.0
 30. Kerio Connect 7.1.4
 31. Google-navigatie gebruikt verkeersdrukte voor routebepaling
 32. Lian Li's PC-V1020-behuizing getest
 33. Samsung brengt Galaxy Pro met toetsenbord uit
 34. More Recent Articles
 35. Search Tweakers.net Mixed RSS Feed
 36. Prior Mailing Archive

Software-update Digitenne Recorder veroorzaakt problemen

Sommige Digitenne-klanten die een update voor de Topfield TBC-5000 Digitenne Recorder installeren, ondervinden daarbij problemen en krijgen een cryptische foutmelding. KPN erkent het probleem en zegt aan een oplossing te werken.

 

Zweeds bedrijf werkt aan mmo-server voor duizend spelers

Het Zweedse netwerktechnologiebedrijf PikkoTekk maakt serversoftware om duizend spelers tegelijk in een spelwereld te laten spelen. PikkoTekk bouwt een mmo-fps die in de browser wordt gespeeld om de technologie te demonstreren.

 


ADV: Schrijf je nu in - Tweakers.net Developer Summit

24 maart 2011 is het eerste Tweakers.net Developer Summit. Internationale en nationale sprekers, zoals o.a. Aral Balkan en Ivo Jansch, over user experience, performance en scalability. Inhoud en inspiratie, direct toepasbare eye-openers en een kijkje achter de schermen van T.net. Schrijf je nu in!

 

Sony koopt tracking-technologiebedrijf Hawk-Eye

Sony maakte maandag bekend het tracking-technologiebedrijf Hawk-Eye te hebben overgenomen. Dit bedrijf specialiseert zich in technologie waarmee de positie en baan van ballen bij balsporten nauwkeurig kunnen worden bepaald.

 

'AMD wil Bulldozer-processorserie in juni uitbrengen'

AMD wil zijn nieuwe generatie Bulldozer-processors uit de FX-serie eind juni op de markt brengen, zo zou blijken uit informatie van de chipmaker. De chipfabrikant zou de goedkopere Llano-apu's een maand later uitbrengen.

 

Adobe-tool converteert Flash-bestand in dhtml

Adobe heeft een previewversie uitgebracht van Wallaby, een tool waarmee Flash-bestanden kunnen worden omgezet in een combinatie van html, afbeeldingen, javascript en css. De software heeft nog de nodige beperkingen.

 

Development roundup januari - februari 2011

In de aanloop naar grote veranderingen zijn we het jaar 2011 eerst maar eens begonnen met het inwilligen van een aantal - soms al oude - feature requests. Omdat veranderingen niet altijd opgemerkt worden en omdat veel bezoekers het leuk vinden om af en toe eens iets te lezen over waar we intern mee bezig zijn, volgt hier een kort overzicht van de belangrijkste veranderingen in de afgelopen...

 

Onderzoeker ontdekt gevaarlijke bug in Linux-usb-driver

Een beveiligingsonderzoeker heeft een bug gevonden in de Caiaq-usb-driver, die breed wordt toegepast in de Linux-kernel. De bug kan worden misbruikt om na het creëren van een buffer-overflow toegang te krijgen tot een Linux-machine.

 

Deus Ex: Human Revolution verschijnt op 26 augustus

Square Enix heeft dinsdag bevestigd dat actie-rpg Deus Ex: Human Revolution op 26 augustus in de Nederlandse winkels ligt. De game verschijnt voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Een officieel persbericht verschijnt woensdag.

 

ADV: Heeft uw onderneming al Cloud Power?

Onderneem meer met de kracht van cloud. Windows Azure biedt u een flexibele, bekende omgeving waarin u applicaties en services voor de cloud kunt maken. U kunt uw applicaties sneller op de markt brengen en aanpassen naarmate de vraag groeit. Klik hier voor meer informatie

 

Moonshot Games kondigt Fallen Frontier aan

De Amerikaanse ontwikkelaar Moonshot Games, een studio met enkele ex-Bungie-topmensen in zijn gelederen, kondigde maandag Fallen Frontier aan. Wanneer en voor welke platforms het schietspel zal verschijnen is nog niet bekend.

 

MozBackup 1.5 bèta 1

Pavel Cvrcek heeft de eerste bètarelease van MozBackup 1.5.0 uitgebracht. Dit programma is bedoeld om een backup te maken van de profielen en de data van Firefox, Thunderbird, Seamonkey, Mozilla Suite en Netscape. MozBackup slaat de gegevens van e-mail, bookmarks, contactpersonen, ingestelde wachtwoorden en andere instellingen veilig op. Hoewel het changelog er geen melding van maakt, is...

 

Nvidia Linux Display Driver 260.19.44

Nvidia heeft nieuwe *nix-displaydrivers uitgebracht met versienummer 260.19.44. De drivers zijn beschikbaar voor Linux (32bit), Linux (AMD64/EM64T), Solaris (x64/x86), FreeBSD (x86) en tegenwoordig ook voor FreeBSD (x64). Specifieke installatie-instructies kunnen op de afzonderlijke pagina's worden gevonden. De belangrijkste verandering in deze release is de nieuwe X-driver, die...

 

Joomla! 1.6.1

Er is een update verschenen voor de verleden maand uitgebrachte versie 1.6 van Joomla. Joomla is een dynamisch, in php geschreven contentmanagementsysteem, dat kan worden gebruikt om bijvoorbeeld een weblog, website of collaboratiesite te maken. Om het programma in het Nederlands te gebruiken, kun je onder andere op Joomla! Community terecht. In versie 1.6 is het programma grotendeels opnieuw...

 

mIRC 7.19

Er is een nieuwe stabiele versie van de irc-client mIRC verschenen. Met dit programma is het mogelijk om via verschillende kanalen en servers met elkaar te chatten, maar ook om via 'direct client-to-client' bestanden naar elkaar te sturen. Verder kunnen scripts worden gedraaid om bijvoorbeeld het beheren van kanalen eenvoudiger te maken. De irc-server van Tweakers.net draait op irc.tweakers.net,...

 

Warner Bros. gaat films verhuren via Facebook

Warner Bros. gaat gebruikers de mogelijkheid bieden om de film The Dark Knight vanaf Facebook te huren. Voor 3 dollar krijgen kijkers 48 uur de tijd om te film te bekijken. Het is niet bekend of ook Nederlandse gebruikers de film kunnen huren.

 

ADV: Klaar voor dé HTML5-strijd van het jaar?

FrameRate Fest daagt je uit om los te gaan in 1 frame met HTML5. De winnaar wint ultieme roem, de titel: Freakiest Framer van het Jaar, een FrameRate award met unieke 3D print én een Xbox 360 + Kinect! Waar wacht je nog op? Klik gauw door naar www.frameratefest.com.

 

WinRAR 4.00 final

RAR Labs heeft na zeven bètareleases nu de final van versie 4.00 van zijn archiveringsprogramma WinRAR uitgebracht. De populaire compressietool is beschikbaar voor Windows, Linux, Mac OS X en FreeBSD. Het programma kan overweg met de meeste gangbare formaten, waaronder rar, zip, cab, arj, lzh, tar, gz, ace, uue, bz2, jar, iso, 7z en z, heeft een skinnable interface, en ondersteuning voor...

 

PassMark WirelessMon 4.0 build 1000

PassMark Software heeft versie 4.0 build 1000 van WirelessMon uitgebracht. Met dit programma kan de status van de draadloze netwerkkaart en van de access points binnen het bereik ervan in de gaten worden gehouden. Zo kan worden bekeken of het netwerk correct is geconfigureerd, kan worden getest of alle componenten naar behoren werken, of de access points beveiligd zijn en wat de doorvoersnelheden...

 

AnyDVD 6.7.9.0

SlySoft heeft versie 6.7.9.0 van AnyDVD uitgebracht. Dit programma draait op de achtergrond in Windows en is in staat om de regio- en kopieerbeveiliging van dvd-, hd-dvd- en blu-ray-schijfjes 'on-the-fly' te omzeilen. Ook is het in staat om 'verplichte onderdelen', zoals copyright- en FBI-waarschuwingen, over te slaan. Ten slotte kan de snelheid van de drive worden aangepast om het lawaai dat...

 

YouTube koopt Amerikaans web-tv-station

YouTube heeft voor een onbekend bedrag het Amerikaanse web-tv-bedrijf Next New Networks overgenomen. De videoportal van Google wil met Next New Networks naar eigen zeggen experimenteren met nieuwe contentaanbieders en formats.

 

Microsoft zoekt ontwerpers voor next-gen Xbox

Op netwerksite LinkedIn zijn vacatures van Microsoft opgedoken waaruit blijkt dat het bedrijf op zoek is naar hardwareontwikkelaars voor het ontwerpen van toekomstige Xbox-spelcomputers. De huidige Xbox 360 stamt uit 2005.

 

AMD introduceert de HD 6990

AMD heeft op dinsdag officieel de HD 6990 geïntroduceerd. In benchmarks is de videokaart met twee gpu's ongeveer even snel als twee HD 6950's en ruimschoots sneller dan een GTX 580. De beschikbaarheid komt over twee weken op gang.

 

IOS-app van Bol.com laat gebruikers geen e-boeken kopen

De iPhone- en iPad-versie van Bol.coms 'boekenbol' biedt geen mogelijkheid om nieuwe e-boeken aan te schaffen. Het bedrijf wil zo onder de 30 procent inkomstenafdracht aan Apple uitkomen. Aangeschafte e-books lezen kan wel.

 

Telzone.nl offline gehaald na verdenking van iPad-oplichting

Een onbekend aantal personen lijkt slachtoffer te zijn geworden van een oplichter achter Telzone.nl. De webshop adverteerde in kranten en op de radio met goedkope iPads, maar deze zullen vermoedelijk nooit worden geleverd aan de kopers.

 

Spotify heeft een miljoen betalende gebruikers

Het aantal betalende gebruikers van de muziek-streamingdienst Spotify heeft de miljoen bereikt. Twee jaar geleden vierde de toen nog nieuwe dienst de komst van zijn miljoenste gebruiker 'overall'. Spotify is ook gratis te gebruiken.

 

BioWare biedt hi-res texture pack voor pc-versie Dragon Age II

Hoewel het spel pas vanaf 11 maart in de winkel ligt, is het 'High Resolution Texture Pack for the PC version of Dragon Age II' nu al te downloaden vanaf de website van ontwikkelaar BioWare. Het bestand heeft een omvang van ruim 1 gigabyte.

 

Philips voegt passieve 3d toe aan tv-line-up 2011

Philips heeft op zijn Winter Media Event 2011 in Barcelona de nieuwe tv-lijn voor 2011 geïntroduceerd. Niet alleen wordt passieve 3d-technologie gebruikt bij enkele modellen, waaronder een 50"-21:9-tv, ook heeft Philips zijn iptv-platform vernieuwd.

 

Virtual CloneDrive 5.4.5.0

Elaborate Bytes kennen we onder andere van AnyDVD en CloneDVD. Het is echter ook de maker van Virtual CloneDrive, een stukje software waarmee images van cd's en dvd's als virtuele drives aan het systeem kunnen worden toegevoegd. Het programma is te vergelijken met Daemon Tools, is gratis te gebruiken en bevat geen ad- of spyware. Virtual CloneDrive kan de meest gebruikelijke imageformaten...

 

Kerio Connect 7.1.4

Kerio Technologies heeft versie 7.1.4 van zijn mailserversoftware uitgebracht. Kerio MailServer, beschikbaar voor Windows, Linux en Mac OS X, stelt je in staat om via pop3, imap4 of wap e-mail te ontvangen en te versturen. Daarnaast worden virussen en spamberichten bestreden door de ingebouwde virus- en mailfilters. De gegevens van de gebruikers kunnen in Kerio worden ingevoerd, maar ook uit...

 

Google-navigatie gebruikt verkeersdrukte voor routebepaling

Google heeft zijn navigatie-app voor Android uitgebreid met live verkeersinformatie, waarmee de software drukke wegen kan vermijden. Maps Navigation geeft alternatieven aan en vermeldt de tijd voor het afleggen van een route.

 

Lian Li's PC-V1020-behuizing getest

Lian Li, bekend van zijn hoogwaardige aluminium behuizingen, heeft met de PC-V1020 wederom een strak vormgegeven en rijk uitgeruste midtower afgeleverd. Tweakers.net ging op zoek naar de minpuntjes.

 

Samsung brengt Galaxy Pro met toetsenbord uit

Samsung gaat met de Galaxy Pro een Android-toestel met fysiek toetsenbord uitbrengen. Verder beschikt de smartphone over een 800MHz-processor en een scherm met een diagonaal van 2,8". Een release in Nederland lijkt uitgesloten.

 

More Recent Articles


Click here to safely unsubscribe now from "Tweakers.net Mixed RSS Feed" or change your subscription, view mailing archives or subscribe

Your requested content delivery powered by FeedBlitz, LLC, 9 Thoreau Way, Sudbury, MA 01776, USA. +1.978.776.9498